Salgstrening – Salgsutvikling

Om å bygge en høyt presterende salgkultur

Presentasjons teknikk

Salgs presentasjoner

Kunsten å mestre salgs presentasjoner handler om ferdigheter som gjør at du vinner kunder og mennesker – fra scenen. Vi lærer deg teknikker til å vinne publikum gjennom måten du snakker på, engasjerer,  inspirerer, provoserer, lytter, tolker, tilpasser din presentasjon slik at den blir kraftfull. Fremfor alt – vi lærer deg å bli trygg på å holde presentasjoner.

Closing Teknikk

Closing Teknikker

Lær effektive forhandlingsteknikker og hvordan du sette rammene for en gunstig avtale for deg og ditt selskap. Under treningen lærer du hvordan du håndterer innvendinger med letthet og fjerner kundens sanne og falske innvendinger. Du lærer hvordan du kontrollerer tankene dine og leser kundens underbevisste kroppsspråk, og lærer hvordan du tilpasser ditt eget kroppsspråk og hvordan man oppfører seg i henhold til det. Du vil lære effektive avsluttende teknikker også hvordan du forhandler med ro og trygghet.

Prospektering-Møtebooking

Prospektering – Møtebooking

Prospektering eller møtebooking er en av de viktigste ferdighetene og aktivitetene du driver med hver uke på grunn av endringen av kundekjøpsprosessen. Prosessen krever disiplin, et positivt holdninger, klare mål, god kvalitet på kundelistene du er i kontakt med, og selvfølgelig må du kunne dine booking-maler; måten du overbeviser kundene om å besøke deg. Og de er forskjellige slik at det lønner seg å ha trent på noen forskjellige avhengig av hvilken type kunde du ringer. Vi vil gjøre opplæring om alt dette på en systematisk måte, og vi vil måle prestasjonen din i 8 uker.

Behovsanalyse

Behovsanalysen

Gjennomføringsevne

Gjennomføringsevne

Det finnes selgere som snakker om alt de skal oppnå. Det finnes selgere som venter på at ting skal skje. Og det finnes selgere som får ting til å skje. Det er selgere som har knekt koden for suksess i salg: A x K = R. Dette er suksessformelen i ResultatPartner som vi har brukt i mer enn 20 år og som mer enn noen gang før er aktuell NÅ! Ta kontakt så forteller vi deg hva dette er og hvilke resultater vi har skapt!

Høyt presenterende salgs team

Høyt presenterende salgs team

Hva kjennetegner høyt presterende salgsteam? Hva er det som gjør at dette teamet presterer like godt – om ikke høyere – i en konkurransesituasjon som er tøffere, hardere og raskere enn noen gang før? Det som kjennetegner de er systematisk jobbing over tid. De – som toppidrettsutøvere – har klare mål, klare strategier, de vet hva de er gode på og hva de skal trene på og de trener hver dag. Ikke på kundene – men på hverandre. De vet at de må være bedre trent, mer sulten enn konkurrentene – hele tiden. Bak står en like solid leder. En solid leder som evner å motivere, coache og inspirere selgere. Som hjelper de med planlegging, gjennomføring og oppfølging av salgsaktiviteter.

Trenings dagbok

Systematisk utvikling av salgsferdigheter handler i stor grad om å systematisere hvordan du utvikler selgereindividuelt.

Individuelt fordi selger er forskjellige personer, de har ulik personlighet selv om det finnes en god del fellesnevnere på hva som kjennetegner selgere.

De har ulik erfaring; alt fra toppselgeren til den nye.

De har ulik kunnskap og trenger ulik kompetanseutvikling.

De har ulike kundetyper; noen har små kunder med lav ordreverdi mens andre har storkunder. Ulik salgsmetode til ulike kjøpsprosesser.

Treningsdagboken i Improve, softwaret vi bruker for å styre samt sikre en målbar utviklingsprosess, er en dagbok der selgere loggfører treningsmengde, evaluerer prestasjoner og resultater og loggfører egne refleksjoner over tid.

Et effektivt system som sikrer fokus, disiplin og resultater og som gjør det enklere å lykkes for selger og leder!  

Vision statement

“Improve Training Management Systems software is a one stop solution that addresses every component of a top performing training program. It will streamline your corporate training processes and provided visibility into your overall training performance giving you the ability to make smart decisions and move forward at a faster pace”.

Training Diary

Dashboard - Start Training

Suksess formel i salg

Konkurransen er merkbar, og vi må være bedre enn våre konkurrenter for å vinne spillet! For å være det beste må vi trene på de ferdighetene som gjør at vi fortjener 1 plass. Det er ingen snarvei til suksess, og det er heller ingen tilfeldighet i at enkelte gjør det bedre enn andre – hele tiden. Vår virksomhet er fokusert på blant annet å gjøre salgskonsulentene og deres salgsansvarlige bedre på alle faktorer som påvirker positive resultater. Det handler om å være topptrent i fht. holdning og ferdigheter. Hovedsakelig.

For å utvikle bærekraftig og målbar resultatutvikling, vil det kreve et intensivt program på minst 6 måneder til 12 måneder. Det handler om å endre atferd og tankegang. Forbedre dårlige vaner. Få en bedre struktur, disiplin og salgseffektivitet. Forbedre aktiviteter og kvalitet i salget.

Opplæring med ResultatPartner er basert på å løse virkelige utfordringer i salget. Våre treninger er konkrete, definerte, praktiske, motiverende. Vi har lang erfaring med trening i ulike bedrifter og organisasjoner, med øvelser trukket fra deltakeres arbeid, noe som resulterer i praktisk bruk. Teori og praksis rotfestet alltid i forhold til selskapets oppdrag og utfordringer, visjon, mål og strategier. Vi sørger også for at kompetansen blir implementert, noe som ofte er det vanskeligste.

Vår suksess er basert på fornøyde kunder, gode resultater og positive referanser.

Vi liker å leve opp til høye forventninger, og å ta utfordringer med et positivt mindset.

Vi har tro på det vi driver med – fordi vi ser gevinsten vi skaper!

Hvorfor ledere velger oss

Partnerskap

Vi tar ansvar for å sikre en målbar utviklingsprosess der vi skal skape bærekraftig resultatutvikling i et partnerskap med kunder.

Read More

Tilpasning

Vi tror ikke på standardiserte kurs med kort varighet fordi det ikke gir noen effekt hver i det korte eller lange løp. Det eneste som virker er å tilpasse treningene i fht. dine behov samt å sikre tiltak via Improve.

Read More

Målbar resultatutvikling

Vårt varemerke i 27 år er å skape målbar resultatutvikling i et partnerskap med kunder. Dette er årsaken til at vi fortsatt eksisterer på grunn av vår treningsfilosofi og samarbeidsmodell med våre kunder. Bare spør de:)!

Read More

Strategi gjennomføring

Key to Success

Aktivitet &
Kvalitet

Tilstrekkelig proaktivitet med høy kvalitet.

Performance
Management

Prestasjons Dashboard og Scorecard med klare mål og tiltak.

Kunde
orientering

Levere kundeverdi – hver gang og sikre lojalitet og tilfredshet.

Positiv salgs
holdning

Å ha en positiv holdning til egen utvikling, vilje til å forbedre seg, utholdenhet og motivasjon.

sales performance on the fly!